Sundhedsteamet

Center for Biofeedback v. Aut. Psykolog, John Row

 

Biofeedback - et nyt tilbud.

Center for Biofeedback er et team af autoriserede psykologer og højtuddannet sundhedspersonale med tilknyttede lærere, teknologer og forskere, der alle arbejder med Biofeedback i terapeutisk sammenhæng. CBIO tilbyder personer med stress, smerter, søvnløshed, ADHD og andre diagnoser effektive og videnskabeligt veldokumenterede metoder til at styrke fysiologi og psyke.

Mentaltræning

Center for biofeedback har etableret et samarbejde med Horsens Golfklub om at udvikle mentaltræning af golftalenter. Forsøget skal ved hjælp af biofeedback give spillerne indsigt i egne fysiologiske og psykiske processer. Ved at træne bevidst med fokusering og personlige stressfaktorer er målet er at opnå en større og mere robust mental styrke, så spiller.en derved opnår et vedvarende højt niveau på banen.

Se kataloget over vores specialer på http://www.cbio.dk/

Mentalgolf

 

Kroppen og psyken

Tanker, følelser, krop og adfærd
Jeg arbejder med anerkendte og videnskabeligt understøttede metoder. Udgangspunktet er, at du er den, der bedst kender dit liv og problemer. Derfor hjælper jeg dig til at afdække dine tanker (kognitioner), følelser, kropslige signaler og adfærd for at finde dine egne holdbare løsninger på psykiske og sociale problemstillinger.

Læs mere.......