Sundhedsteamet

Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus

Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus er en klinik med fokus på faglighed og ikke mindst tværfaglighed. Vi samarbejder med praktiserende læger, fysioterapeuter, neurologer, akupunktører, massører og andre faggrupper indenfor sundhedsfremme og behandling.

Vi tilbyder hurtig og professionel behandling af symptomer lige fra lændesmerter over hovedpine til spædbørn og børn med problemer fra bevægeapparatet.

Klinikken råder over et moderne digitalt røntgenudstyr samt ultralydsscanner og kan derfor tilbyde grundig udredning af patienter, hvor disse undersøgelser er påkrævede.

Teamet består af 5 kiropraktorer 2 massører og 3 kliniksekretærer. Vi tilstræber behandling ud fra den gældende evidens, og personalet deltager løbende i relevant efteruddannelse.

Klinikken har haft sit virke i Horsens i årtier, og blev i starten af 1990erne overtaget af nuværende indehaver Birgitte Bonnerup. Beslutningen om at flytte til Horsens Sundhedshus blev truffet, og Lasse Nørtoft trådte ind som halvpartsindehaver i 2007.

Udviklingen er gået fra en solopraksis til en stor veletableret klinik, hvor hundredevis af Horsensianere sætter sine fødder hver uge. Fokus har dog aldrig flyttet sig, og hos Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus kan du som patient være sikker på at det er dig, og løsningen af netop dit problem der er i centrum.

Så hvis du har problemer fra bevægeapparatet, og ønsker en professionel, saglig og ærlig vurdering af problemet, så er det os du skal kontakte.

Kontakt os via hjemmesiden

Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus

 

Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
8.00 - 18.00
7.30 - 17.00
8.00 - 17.00
8.00 - 17.00
7.30 - 14.00

 

 

357